Synspunkter fra Brugsretsaktionærer.

13 januar 2010

Kære Alle Brugsretsaktionærer i Casa Blanca.


Tillad mig først og ønske jer alle et GODT NYTÅR.


Når jeg skriver til jer, er det fordi, når man investerer sine penge i noget, bør man også udvise interesse for at man ikke taber denne investering på gulvet. Vi brugsretsaktionærer i Casa Blanca har et selskab (Land & Leisure) til at varetage den daglige drift og forvaltning af den investering vi har lavet. Et sådan arrangement bør baseres på tillid til hinanden, men dette er vist ikke tilfældet i denne sag – desværre.

Vi har igennem meget lang tid, set mange mails og skriverier mellem parterne og det har nærmest lignet en skyttegravskamp, hvor hver kun råber og slet ikke lytter til den anden. Er tiden ikke inde nu til at stoppe denne evige kamp, som ingen kan vinde uden den anden dør. Det kan ikke være meningen, at vi skal spilde den kostbare tid vi har fået i gave her på jorden, til at bekæmpe hinanden med intetsigende begær og grådighed for egen vindings skyld.


Derfor vil jeg gerne lægge op til en ny frisk og åben dialog mellem os og Land & Leisure. Lad os starte og vise vejen og gå foran i etableringen af en ny positiv dialog med Land & Leisure, der kan tilsikre at vi som aktionærer kan NYDE vor investering, frem for at skulle bruge den kostbare tid på at ærgre os over som tingene har gået. Fortiden kan vi ikke lave om på, men vi kan sammen, i en positiv ånd, skabe et godt og tillidsbaseret samarbejde med ledelsen i Land & Leisure, til alles tilfredsstillelse.


Som i ved afholder Land& Leisure GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 21. JANUAR 2010, KL. 15:00, Lyngbyvej 20, 2100 København Ø. Jeg vil gerne OPFORDRE ALLE TIL AT DELTAGE og tilmelde sig via mail på
lis.romme@landleisure.dk SENEST FREDAG DEN 15. JANUAR KL. 15:00 


Lad os møde op og stille relevante spørgsmål til det vi ikke forstår eller ønsker nærmere belyst.


Det er mit håb, med dette tiltag, at skabe starten på en fredsforhandling og vise at vi netop tager og ønsker at blive taget alvorligt, men en synlig respekt for vor investering i Land& leisure.


Sidst men ikke mindst, vil jeg gerne igen lægge op til, at få dannet en ’Casa Blanca Task Force Group’ med ovenstående til formål og i en god ånd. Jeg hører derfor gerne om der allerede er etableret en gruppe og melder mig hermed gerne til at deltage, i at vi kan skabe en fremtid, hvor solen skinner på alle, som den gør på Costa Del Sol.


26 oktober 2009:

Hej til alle brugsretsaktionærer i Casa Blanca!

Jeg støtter naturligvis også den igangværende proces, hvor vi :

·         bakker op om vores brugsretsforening i Casa Blanca;

·         naturligvis ikke tager imod L&L’s besynderlige tilbud;

·         også er interesseret i en mulig overtagelse af Casa Blanca.

Udover den igangværende sag mok L&L, bør der være en videre og parallel proces i dette. Casa Blanca’s placering er ganske unik. Det er værd at fighte for!

Har brugerforeningen et bud på hvorvidt, det er praktisk muligt at opkøbe L&L’s nærmest værdiløse aktier i Casa Blanca? Har en advokat set på det udfra den synsvinkel?


Vi er stadig mange brugsretsaktionærer i Casa Blanca, og jeg er sikker på, at mange gerne vil bidrage til den videre proces. 

20 oktober 2009:

Kære Alle brugsretsaktionærer i Casa Blanca.


Som I sikkert har læst i det sidst tilsendte brev fra Land & Leisure A/S af 13. oktober 2009, omhandlende ”et tilbud" om at forærer sin brugsret i Casa Blanca til L&L mod 20% rabat på at købe en aktionær anpart i L&L´s slotsprojekt Chãteau de Monbrison i Frankrig.


Først vil jeg ikke undlade at udrykke min dybeste forargelse over, at L&L bruger sådanne metoder til at retfærdiggøre sit forehavende for at styrke sin forretning i Frankrig, men også og ikke mindst, AT SØGE AT FÅR ALLE OS BRUGSRETAKTIONÆRERNE SMIDT UD AF CASA BLANCA.

Det er simpelthen usmageligt og jeg håber virkelig at I ALLE bakker vor brugsretsforening i Casa Blanca op og IKKE tager imod dette absurde forsøg på at kuppe sig til magten over Casa Blanca.

Det er sole klart for mig, at dette ALENE handler om, at L&L så har i tankerne at kunne sælge det hele eller rive det hele ned og bygge et hotel eller lignende og dermed SCORE KASSEN, PÅ JERES BEKOSTNING, som tro brugsretsaktionærer gennem mange år. Det må simpelthen ikke ske.


Vi, der har brugsretter i Casa Blanca, har netop valgt dette sted fordi vi er tiltrukket af stedets smukke placering og af mange andre årsager.

Jeg må derfor PÅ DET KRAFTIGSTE OPFORDRE ALLE, der med tiden ikke mere vil kunne udnytte sin brugsret eller af anden årsag ikke mere ønsker denne, IKKE at lade sig franarre eller sælge sin brugsret til L&L under nogen omstændigheder.


Henvend jer derfor i stedet til os i brugerforeningen og lad os i stedet give et tilbud på at købe de andele der måtte komme i handlen. Måske vi skulle overveje, at købe den del op som L&L har aktier i Casa Blanca, set i lyset af, at netop L&L´s aktiekurs er så tæt på intet værd for tiden, at "vi kan få foden under eget tag" ved at lade musen købe elefanten – for billige penge!